stuur e-mail
Nieuws

Volgend jaar 15 jaar Werk&Inspiratie. Een artikel is in de maak over duurzaam excelleren.


Had een bijzondere klus bij de ANWB. Daar heb ik de evaluatie gefaciliteerd van een ingewikkeld proces met de bestuurder en de Ondernemingsraad. Goede zelfreflectie bij zowel de OR als de bestuurder.

Geweldig om dat soort processen te faciliteren en ook echte groei te zien!


Ik ben druk bezig met twee nieuwe producten. Ik zeg er nog niets over. Het gaat natuurlijk wel over het faciliteren van processen.

Wil je zelf een proces beginnen en kun je niet wachten mail me alvast
Joyce@werk-en-inspiratie.nl

Meer nieuws in december.


Mijn bijdrage aan het boek van Jan Lelie heeft me vervuld. Voor Jan maakte ik aan de hand van een aantal gesprekken over zijn boek Faciliteren als tweede beroep een aantal abstracte monoprints.

Heel mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren.


Wil je meer weten over de kunstenaar in mij? Kijk op http://joyceweber.wordpress.com. Exposities 2013. 22,23, 24 maart Zeist 6 en 7 april kunstroute statenkwartier (Den Haag).

Ik wilde al langer iets nieuws doen. Iets met meer maatschappelijke waarde. Dat is nu in ontwikkeling het is: Zingen met vergeetachtige ouderen.
Wil je hier meer over weten kijk op www.haagsestembevrijders.nl.


Werken aan je leiderschap? Mail naar

joyce@werk-en-inspiratie.nl


Wil je meer weten over stembevrijden? Kijk op http://www.haagsestembevrijders.nl


Wil je meer weten over de kunst? Kijk op http://joyceweber.wordpress.com Expositie april kunstroute statenkwartier (Den Haag) Expositie juni Kunstschouw (Schouwen Duiveland)


Leiderschap uit je comfort zone. Dat kan ook. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, ga jij ook mee naar ZANZIBAR? Oktober 2011 en mei 2012 voor meer informatie mail Joyce@werk-en-inspiratie.nl`


Kom je ook nazomeren met Joyce en Lydia? Op 25 augustus organiseren Joyce en Lydia een nazomerdag in De Tussentijd in Maarn. Met de bedoeling visie ontwikkeling te stimuleren. Marja de Vries (bekend van het boek De Hele Olifant in Beeld) houdt twee lezingen die elk worden gevolgd door een dialoog. Wil je meer informatie vraag de nieuwsbrief via Joyce@werk-en-inspiratie.nl


De nieuwe data voor de Leergang leiderschap voor Vrouwen die verder willen zijn: 10 en 11 november 2011-03-29/ 10 en 11 maart 2012/ 14 en 15 juni 2012 Locaties steeds wisselend passend bij het thema Kosten 3.600 (all in) exclusief BTW Wil je een folder ontvangen mail dan naar Joyce@werk-en-inspiratie.nl


HR IS DE BOSS is uit!!!!! Samen met Albert Kampermann schreef Joyce een boek voor HR managers en managers die met HR vraagstukken te maken hebben. Het boek is opgebouwd rond vier rollen van de HR manager (beheerder, operationeel,specialist en strateeg) en behandelt een aantal thema’s. Er staan een aantal gedegen artikelen in van diverse auteurs. De intentie van het boek is om HR professionals uit te dagen meer rollen toe te passen in hun werk en zo meer invloed uit te oefenen. Het is uitgegeven bij Kluwer ISBN 97890073294 ( E-book versie ISBN 9789013084153)


Wil je meer lezen over de opvattingen van Joyce & Lydia over leiderschap? Lees dan hier het artikel wat in april in De gids verscheen.


Lees hier de brochure over de werkwijze en resultaten van Joyce bij MMID


Voor data over de leergang leiderschap voor vrouwen, mail naar
joyce@werk-en-inspiratie.nl


Joyce leverde ook een bijdrage aan het boek “ De kunst van het betrekken”